Äntligen kom dagen då vi skulle klättra vägg! Vi hade pratat om det länge och vi blev till slut hela fem personer som gav oss iväg till Klätterverket i Sickla. Utrustningen ingick i priset, inklusive en snäll och kanske lite fåordig instruktör. 

Alla klättrade upp lätt och ledigt; friska tag! Lite värre var det med samordnaren för evenemanget (det var visst jag). Greps lite av panik när det blev min tur. Jag hade fullt upp att titta på de som klättrade.

För mig var det alldeles tillräckligt att leva mig in i de andras kamp med väggens utmaningar. Som bäst kom jag halvvägs upp för en av de många klätterväggarna. Men, jag gjorde i alla fall ett bra försök.

Alla var nöjda med dagen. Efter avslutad klättring var de flesta vrålhungriga. Vi irrade runt en stund efter ett gatukök och när vi slutligen fann det kunde vi avnjuta en välförtjänt lammkorv i vårsolen!

C.S.