Jahapp då har man överlevt siktande, kastande, letande, åkande, snurrande, skrämmande och lite nötätande :)

Vi var ett tiotal glada och sköna individer som njöt av en av sommarens vackraste kvällar på ett Grönan som inte var särskilt knökfullt. Entré kom ur egen ficka och Vännerna bjöd på varsitt femkampshäfte som erbjöd även två fria åk samt 60 kr att dricka eller äta för.

Det var bara att knata iväg och sikta bollar ur ett kanonrör - där Marianne fick högsta poäng!! Därefter ville vi skjuta korkar på spelkort - alla tyckte det var jättehopplöst utom Joakim som förstås fick 109 poäng medan vi andra landade kring...noll? tio? Typ. Sedan banka-på-plastknoppar-som- tittar-fram-ur-hål; Åse plockade fram aggressionerna och bankade ihop flest poäng. Pilkastningen gick däremot uselt för Åse, vars pilar hann med både en och två volter innan de ramlade till golvet. Christina ställe skåpet med 60 poäng :) Sist var det prickskytte med pistol - vissa sköt från höften, långbenta Henry vek hop benen och sköt på knä, hur Cecilia bar sig åt för att kamma hem 35 poäng förblir kanske en gåta. Stadig hand och fokus, gissar red.

Vi var två lag men ingen brydde sig om vilket lag som vann :) Belöningen för alla blev en stund med kall dricka och knapriga tilltugg till tonerna av musik från Djungelboken och maskingevärsknatter från maskingevärsståndet.

Vi spelade väl på ett eller annat chokladhjul men de smartaste lade lite slantar på vinn-varje-gång och fick väldigt söta mjukisleksaker :)

Nämen titta! två valfria åk! Lyxigt! Nästan inga köer alls, så vi hann med radiobilar, berochdalbana, spöktåg, virvelvind och till och med lite bugg på dansbanan!/Redax